Rhea Marine  Tour- en Vissersboten

Scheepswerf Rhéa-Marine, gelegen te La Rochelle, heeft 4 types motorboten in hun gamma:

Timonier zijn uiterst geschikt als tour-vissersboten. Brede loopgangen, veel opbergruimte, robuust en kwalitatieve materialen zoals veiligheidsglas. Beschikbaar vanaf 7m30 tot 8m50.

In het gamma Timonier is er het type 730 fishing, deze heeft een basis uitrusting en heeft meer plaats binnenin voor vismateriaal of ander materiaal aan boord te houden.

Het gamma Evolution heeft dezelfde romp als de Timonier maar heeft een ruimer en comfortabeler interieur, ideaal voor boot uitstappen met comfort.

De open boten zijn meer aangepast voor familie uitstappen of onder vrienden die het watersporten beoefenen zoals skiën of wakeboarden. De Rhea 27 Escapade beschikt over een kleine dubbele cabine met toilet in de cockpit en keukenhoek voor meer comfort. Ideaal voor een weekendtrip met overnachting.

Uiteindelijk komen de Trawler voor kleine en grote reizen aan bod. Deze zijn uitgerust voor een veilige zee trip, zelfs in slechtere weersomstandigheden. Ze beschikken over een zeer grote autonomie, ideaal voor de grote reiziger!

Download de folders: