In de loodsen van Marine Technics en op het bedrijfsterrein kunnen boten overwinteren: overdekt of open lucht. Zij krijgen op vraag van de eigenaar een extra beschermfolie, zowel binnen als buiten, de loodsen zijn ’s winters verwarmd.

Tijdens de winterperiode kunnen ook de onderhoudswerkzaamheden aan motoren en toestellen worden uitgevoerd, samen met eventuele aanpassingen zoals het plaatsen van een boegschroef.

WINTERBERGING met krimpfolie buiten en binnen.
Inpakken met krimpfolie voor winterstalling of transport.
Krimpfolie biedt een zeer goede bescherming tegen vele weersinvloeden. Dit systeem houdt vuil, regen, hagel van uw dek en romp. Daarnaast is het ook een uitstekende bescherming tegen UV-stralen.
De folie wordt strak aan uw boot gelamineerd en geeft aan uw boot een water- en luchtdichte hoes om de boot. Vooral voor de winteropslag is deze vorm van inpakken zeer geschikt.
Voordelen:
• geen last van klapperende touwen en dekzeilen die schade kunnen aanrichten;
• sneeuw en regenwater veroorzaken geen doorzakking in krimpfolie;
• krimpfolie is bestand tegen extreme weersinvloeden;
• krimpfolie biedt een uitstekende bescherming.

WINTERBERGING BINNEN

Uiteraard kan de winterberging ook binnen in de loods, daar houden wij ’s winters de loods boven de 2°C. De boten worden afgedekt met plastiek, zodat deze niet kunnen veel worden in onze loodsen. De boten worden regelmatig gecontroleerd en de walstroom voor de batterijen op te laden is voorzien. Binnen kan men ervan profiteren om werken uit te voeren aan het schip waarvoor u ’s zomers geen tijd heeft. Bijvoorbeeld, gelcoat herstelling/polyesterherstelling, alu/inox/metaal laswerk. Controle van de huiddoorvoeren/zeekranen of vervangen. Plaatsen van een boegschroef of hekschroef. Plaatsen van een nieuwe motor.

WINTERBERGING BUITEN

De winterberging buiten is ook een mogelijkheid, dit gebeurt op een gepolierde beton en alle boten zijn op de terreinen van Marine-Technics beschermd door omheining en bewakingscamera’s met bewakingssysteem.
Steeds kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor winterberging/algemeen onderhoud.