Toebehoren & winkel

Welkom op de website van Marine-Technics!

Naast onze werkplaats hebben wij ook een winkel ter beschikking voor onze klanten.

Onze winkel beschikt over veel technisch materiaal voor de boten en motoren.

foto's winkel juli 2013 004Daarnaast hebben wij speciale accessoires die niet overal in de handel te verkrijgen zijn maar wel zeer nuttig zijn aan boord.

Onze winkel is voorzien van een groot assortiment aan meertouwen, lijnen, vallen en schoten, fenders cylindrisch en bolvormige, veiligheidsmateriaal (vuurpijlen, handstakellichten en rookpotten), zeekranen, sanitaire hulpstukken in brons, messing en inox, bilges pompen, douche pompen, elektrisch klein materiaal, kabels, navigatielichten, verf (awl-grip en double coat) en anti-fouling van het merk Seajet en International, boot aanmeer toebehoren, sluitingen en shackles, batterijen, anoden, schroeven, buitenboordmotor artikels, reinigingsproducten, 3M, Starbrite en Awl-Grip reinigingsproducten, polyester benodigdheden, rubberboot accessoires Zodiac, Zodiac Milpro en Lomac. Divers klein materiaal waaronder scharnieren, sloten, e.d. in inox 316.

Speciale accessoires. Wij zijn verdeler van het merk OVERBOARD waterdichte zakken, deze hebben we in rugzak, reiszak, rollup in verschillende afmetingen en kleuren, ideaal voor aan boord uw materiaal droog te houden.

Ook voor werkkledij en zeilkledij kunt u bij ons terecht: zeilkledij van Mustang marine en werkkledij van Helly Hansen zijn onze stokpaardjes op gebied van textiel.

De elektronica merken waarvoor we verkoop en service op uitvoeren zijn: SIMRAD, B&G, Lowrance, Raymarine, Garmin, Icom en Cobra.

Bij ons kunt u ook terecht voor advies over bovenstaande zaken of voor uw veiligheidsmateriaal samen te stellen volgens de nieuwe regelgeving.

We zien elkaar in de winkel!

Welkom.

Onze winkel is open van ma-vrij: 10u-12u30 en van 13u-17u. Mits afspraak is het mogelijk van tijdens de werkplaatsuren te winkelen (8u30-17u).

Zaterdag en zondag zijn we gesloten.

Verf antifoulling

Den IJssel

International

Seajet