Toebehoren & winkel

Welkom op de website van Marine-Technics!

Naast onze werkplaats hebben wij ook een winkel ter beschikking voor onze klanten.

Onze winkel beschikt over veel technisch materiaal voor de boten en motoren.

foto's winkel juli 2013 004Daarnaast hebben wij speciale accessoires die niet overal in de handel te verkrijgen zijn maar wel zeer nuttig zijn aan boord.

Onze winkel is voorzien van een groot assortiment aan touwen, fenders, veiligheidsmateriaal, zeekranen, sanitaire hulpstukken in brons, messing en inox, bilges pompen, douche pompen, elektrisch klein materiaal, kabels, navigatielichten, verf en antifouling, boot aanmeer toebehoren, sluitingen en shackles, batterijen, anoden, schroeven, buitenboordmotor artikels, reinigingsproducten, 3M reinigingsproducten, polyester benodigdheden, rubberboot accessoires, klein materiaal waaronder scharnieren, sloten, e.d.

Speciale accessoires. Wij zijn trots verdeler van het merk OVERBOARD waterdichte zakken, deze hebben we in rugzak, reiszak, rollup in verschillende afmetingen en kleuren, ideaal voor aan boord uw materiaal droog te houden.

Voor al de leuke momenten aan boord voor eeuwig vast te leggen, verdelen wij GOPRO camera’s waterdicht tot op 40m, een ongelooflijke beeldkwaliteit, een must aan boord van iedere boot! Voor zowel de fervente zeiler die een gopro in de mast monteert als voor de snelle momenten op een rhib op te nemen. In onze winkel vindt je alle soorten accessoires voor deze GOPRO camera’s.

We zien elkaar in de winkel!

Welkom.

Verf antifoulling

Den IJssel

International

Seajet