Maritieme kledij – professionele beschermkledij voor op zee

Mustang Survival

droogpakken, bootpakken, reddingskledij

Sinds enige tijd hebben we hard gewerkt aan de verdere uitbouw van professionele uitrusting op zee. Bestaande collecties werden geëvalueerd waaronder Mustang Survival, Helly Hansen workwear en nieuwe fabrikanten werden aangetrokken. Er werd geopteerd om enkel met A-merken in zee te gaan, die elk op zich een meerwaarde bieden. Onze zoektocht naar kwalitatieve waterdichte kledij voor op zee heeft ons bij Mustang Survival gebracht. Mustang Survival is een fabrikant die sinds 1967 actief is in beschermkledij voor luchtvaart en zeevaart.

De Mustang droogpakken werden zeer intensief gebruikt en zijn door ons getest op zee. Belangrijk is hier de zeer goede bescherming tegen water, het warm houden van het lichaam in combinatie met een ademende stof.

 

  • Beschermen tegen water –> Buiswater in de winter met een koude oostenwind laat de gevoelstemperatuur aan 20 knopen snel onder 0°C gaan.
  • Warm houden –> Thermische kledij onder het pak is van groot belang om een goede combinatie tussen waterdichtheid en warmte te verkrijgen.
  • Ademende stof –> Belangrijk hier is dat bij arbeidsintensief werk het pak warme lucht weglaat.

Naast de verkoop van Mustang droogpakken kunnen wij ook herstellingen uitvoeren. Mustang zal je omstandigheden aan boord comfortabeler en veiliger maken voor iedere watersporter/professionele gebruiker.

De belangrijkste maritieme droogpakken zijn bij ons op voorraad om te testen, waaronder de sentinel series MSD674 TO en MSK697.

Mustang Survival heeft voor de gebruiker innovatieve technologieën ontwikkeld voor het herstelgemak van hun producten te verhogen met de RAPID REPAIR TECHNOLOGY. Bij ons kunt u terecht voor zelf uw eigen materiaal te leren herstellen dat u bij ons heeft aangekocht.

Tactische reddingsvesten

Naast de standaard reddingsvesten kunt u bij ons specifieke tactische reddingsvesten vinden. Deze zijn naar wens van de gebruiker aan te passen naar drijfvermogen en ballistische bescherming. De Zodiac Milpro vesten zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn beschikbaar in “pocket” versie en “Nato Molle” systeem. De tactische reddingsvesten zijn al dan niet drijvend, echter kun je ook kiezen voor de allerkleinste reddingsvest van Mustang Survival, RATIS SOF deze kan men op gelijk welke tactische/ballistische Nato Molle systeem bevestigen. Uit eigen testen is deze opblaasbare reddingsvest uiterst duurzaam en uniek in z’n soort.

Voor meer informatie kan u bij ons terecht.

Zodiac Milpro lifejacket

reddingsvest

Mustang Survival RATIS SOF

reddingsvest RATIS

Zeilkledij voor yachten – kleinzeilerij – catamaran

Mustang Survival heeft een breed gamma voor de zeiljachten/motoryachten alsook voor de kleinzeilerij voor zowel vrouwen als mannen.

U kunt er vooral producten vinden die bij andere fabrikanten niet aanwezig zijn op vandaag en voor de watersporter die op details let.

Neem een kijkje op hun website en ontdek tal van interessante producten om de veiligheid en plezier aan boord te verhogen. zeiljassen, zeilbroeken, zeilhandschoenen,

E.P. Ocean racing jacket & bib Meris waterproof jacket & bib, Taku waterproof jacket & bib, Callan waterproof jacket & bib.

Mustang Survival Khamira PFD dual flotation

Mustang survival sportreddingsvest kleinzeilerij

Professionele helmen 

Onze helmen zijn de lichtste helmen die op de markt beschikbaar zijn. Het gewicht blijft bij de 1kg flirten en heeft 2 geïntegreerde vizieren die zich in de helm bevinden.

Daarnaast is communicatie eveneens mogelijk, al dan niet draadloos. De helmen kunnen eveneens met ballistische bescherming worden voorzien.

Bij ons kunt u terecht voor alle advies. Wij helpen u graag tijdens uw zoektocht naar het exacte product voor uw specifieke toepassing.